Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Νέο κτίριο του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας, ημερίδα που θα αφορά στην καλλιέργεια της ελιάς.

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί στα πλαίσια εφαρμογής του εγκεκριμένου τριετούς προγράμματος εργασίας των ΟΕΦ ΚΑΝ (ΕΕ) 611/2014 και 615/2014 για τις Δράσεις Γ.iii.1 «Κατάρτιση των παραγωγών σε νέες τεχνικές καλλιέργειας» και  Γ.iii.2 «Εφαρμογή Αρχών Βιώσιμης Διαχείρισης Ελαιοκαλλιέργειας».

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες με εμπειρία σε θέματα σχετικά με την ελαιοκαλλιέργεια, ενώ ο κ. Καλτσής Ιωάννης (MSc Γεωπόνος, Διευθύνων Σύμβουλος της PROTYPOΝ AE), θα μιλήσει για την άρδευση της ελαιοκαλλιέργειας.

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ελαιοκαλλιέργεια, ελαιοπαραγωγοί και μέλη του συνεταιρισμού.

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας θα συνεχίσει να ενημερώνει και να εκπαιδεύει τους ελαιοπαραγωγούς του, σύμφωνα πάντα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα εργασίας των εκπαιδευτικών δράσεων.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.

Δείτε το διαφημιστικό spot της ημερίδας