Η KAYAK ΑΒΕΕ κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού και γλυκών ολοκλήρωσε πρόσφατα τη διαδικασία πιστοποίησης των εγκαταστάσεών της στο Κορωπί με τη νέα έκδοση του προτύπου ISO 9001:2015 καθώς και του ISO 22000.

H PROTYPON AE ανέλαβε με επιτυχία την αναβάθμιση του υπάρχοντος συστήματος διαχείρισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας έκδοσης του διεθνούς προτύπου ISO 9001 καθώς και του ISO 22000, η πιστοποίηση των οποίων έγινε από την EUROCERT AE.

Η Kayak είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που δημιούργησε πιστοποιημένο βιολογικό παγωτό αλλά και το πρώτο παγωτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης αντικαθιστώντας τη με φυσική γλυκαντική. Το 2009 η Kayak μετέφερε την έδρα της σε νέες εγκαταστάσεις στο Κορωπί καλύπτοντας 2.700 τμ. Τα προϊόντα της Kayak παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, ένα έργο επένδυσης ύψους 3.200.000€.

Η Kayak διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, τις ευέλικτες μεθόδους παραγωγής που εφαρμόζει καθώς επίσης για την παραγωγή παγωτών σύμφωνα με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς παγωτού. Είναι η μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά που παρέχει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα παρασκευής γεύσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και με συστατικά της προτίμησής τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι γεύσεις sorbet γλυκάνισο, champagne, μπύρας, ντομάτας κ.α. Συστατικά επιτυχίας που έχουν αναγνωριστεί από τα καλύτερα εστιατόρια, ξενοδοχεία και cafe της Αθήνας.